Värmepumpar ger trygghet och komfort

Varmt välkommen till Bergvärme AB!

Bergvärme AB är ett entreprenadföretag med inriktning motbåde den privata och offentliga marknaden. Vi står för hållbara lösningar av vår boendemiljö och värmepumpar är en modern lösningsom ger bekvämlighet, en miljövänligare uppvärmning och är billiga i drift.

kontakta Bergvärme AB

Se även energialternativ:
Bergvärme   •   Jordvärme   •   Luft-vattenpump   •   Värmepumpar   •   Frikyla

OLIKA VÄRMELÖSNINGAR

  • för villan
  • för bostadsrättsföreningen
  • för företaget

Värmepumpar är moderna miljövänliga värmelösningar som kräver mindre drift och underhåll för att hålla värmen i din villa eller i dina fastigheter.

Nu finns ett brett utbud av värmepumpar med olika effektstorlekar för olika stora fastigheter. De går att koppla flera pumpar till samma styrsystem som dessutom anpassar sig automatiskt efter fastighetens effektbehov.

Väljer du bergvärme kan du till och med kyla ditt hus sommartid på ett för dig och plånboken behagligt vis. Driver du ett företag kan kyla vara välkommet året runt.

Läs mer om frikyla

VILKEN VÄRMEPUMP?

Värmepumpen går en smartare framtid till mötes. Det betyder att mjukvaran d.v.s. styrsystem i nya värmepumpar utvecklas till att känna av när på dygnet den ska ladda på värmen i systemet.

Kompressorerna utvecklas och jobbar med s.k. inverterteknik. När det krävs mer värme eller varmvatten ökar värmepumpen effekten och när det behövs mindre går den ner på lägre varv och detta sker automatiskt. Värmepumpar med två kompressorer är t.ex. bättre för större fastigheter.

Du kan välja att koppla ihop din värmepump med t.ex. solceller så har du en modern, energieffektiv och miljövänlig lösning för ditt uppvärmningsbehov.

Vi på Bergvärme AB guidar dig genom leverantörer och värmepumpsmodeller. Vi borrar, gräver och projekterar även för jord- och bergvärme.

Läs mer om värmepumpsgaranti

VÄRMEPUMPSERVICE

Installerar du en värmepump kan du räkna med service från oss. Du blir en del av Bergvärme AB och vi tar hand om dig.

Vi brukar prata om larm eller driftstörningar samt underhållsservice.

När värmepumpen larmar känner den av en driftstörning i systemet som behöver åtgärdas. Det kan t.ex. vara temperaturgivaren som inte fungerar eller så kan det ha kommit in luft i systemet som behöver avluftas.

Då kan du kalla på en servicetekniker.

Underhållsservice kan vara bra att göra när pumpen har tre år på nacken eller mer. Både för att se över själva värmepumpen men också för att se att ditt värmesystem i huset fungerar optimalt och att du får ut den värme som du vill ha.

Läs mer om Bergvärme AB:s värmepumpservice.

Boka Service

värmepumpar

värmepumpar

värmepumpar